loading
close
Loading.. new window reload
(Pomp)technische cursussen en advies
oveducon oveducon

Instapcursus PLC techniek

"Iedereen krijgt zes legoblokjes en de opdracht om in 45 seconden een eend te maken. "

Met die opdracht begint de instapcursus PLC techniek. Meteen word duidelijk dat er meerdere wegen naar Rome zijn, en in ons geval, meerdere manieren om te programmeren. Er is namelijk niet één juiste manier om te programmeren, maar iedereen heeft zijn of haar eigen manier om dingen aan te pakken.

Zoals mensen van ons gewend zijn zit ook deze cursus weer vol praktijk gerelateerde opdrachten. De cursisten worden uitgedaagd om al meteen vanaf het begin met de gewenste PLC software aan de slag te gaan. Daarnaast is er een praktijkopstelling waarbij een aantal storingen zijn ingebouwd die veel in de praktijk voorkomen. Hier worden de cursisten letterlijk in het diepe gegooid en moeten ze gezamenlijk eruit zien te komen.
In deze cursus worden de basisbeginselen van PLC techniek behandeld en dit geeft je een goede uitgangspositie voor de vervolgcursus PLC techniek.

Deze cursus is dan ook bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in, maar nog geen ervaring heeft met, PLC techniek en graag alvast de basisbeginselen wil beheersen voordat de vervolgcursus gevolgd wordt. Dit is dan ook een absolute aanrader, omdat anders het instapniveau van de vervolgcursus te hoog ligt.

De cursus is inclusief lunch en ook deze cursus wordt weer afgesloten met een cursuscertificaat.

 

 

« Terug naar het Overzicht

Contact

Oveducon
Dreeslaan 210
2672 EJ Naaldwijk
T: +31 (0)6 1891 2436

info@oveducon.nl