loading
close
Loading.. new window reload
(Pomp)technische cursussen en advies
oveducon oveducon

Cursus

In de cursussen die u bij ons kunt volgen, staat de praktijksituatie van de cursisten centraal. De cursusinhoud wordt mede samengesteld aan de hand van de technische wensen van de desbetreffende deelnemers. Ook de opdrachten, demonstratiematerialen, foto’s en filmpjes sluiten hierbij aan.

Iedere cursus is maatwerk, waardoor de cursisten de door hen gewenste kennisaanvulling krijgen. Doordat de docenten zelf dagelijks in de praktijk van de pomptechniek werkzaam zijn, staat dit garant voor een goede kennisuitwisseling. Het aantal deelnemers voor elke cursus ligt tussen de vier en tien personen.

Een cursusdag bestaat uit twee aansluitende dagdelen van elk 3 ½ uur, waarbij in ieder dagdeel een kwartier pauze is inbegrepen. Bij meerdaagse cursussen zit er altijd minimaal enkele dagen en/of weken tussen de cursusdagen om de opgedane kennis beter te kunnen verwerken. Na afloop van de cursussen ontvangt iedere cursist een cursuscertificaat en een cursusboek dat geschreven en geïllustreerd is door uw docent Jos Overschie.

U volgt de cursussen in onze cursuslocatie het Carlton Hotel en deze is gevestigd aan de Tiendweg 20 in Naaldwijk. (gratis parkeergelegenheid aanwezig)


In-company cursussen:

Het is ook mogelijk om de cursussen binnen uw eigen bedrijf te organiseren. De datum met bijbehorende begin- en eindtijd wordt in overleg met u bepaald. Prijzen voor deze in-company cursussen op aanvraag.

 

 

Contact

Oveducon
Dreeslaan 210
2672 EJ Naaldwijk
T: +31 (0)6 1891 2436

info@oveducon.nl