loading
close
Loading.. new window reload
(Pomp)technische cursussen en advies
oveducon oveducon

Probleemoplossing

De technische installaties die in gebruik zijn en in gebruik genomen worden, hebben in de loop der jaren een steeds hoger niveau gekregen. Dit heeft ook zijn weerslag op de eisen die gesteld worden aan de installateurs en monteurs die aan de installaties mogen werken.

Soms doen zich bij installaties problemen voor waa al diverse monteurs bij geroepen zijn en wat nog niet geleid heeft tot de gewenste oplossing. In dit soort gevallen kan een externe praktijkdeskundige uitkomst bieden. Met deze nieuwe invalsthoek kan dit leiden tot hernieuwde inzichten en de oplossing van het probleem.

De ervaren medewerkers van Oveducon hebben in de afgelopen jaren diverse bedrijven mogen assisteren bij het oplossen van (pomp)technische problemen. Of het nu gaat om een probleem bij een waterschap, een waterleidingbedrijf, een groot industrieel bedrijf, een machinebouwer of een installateur, met de hulp van Oveducon behoren de problemen nu tot het verleden. Met onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij u in een breed vakgebied van dienst zijn.

Ook voor het oplossen van problemen die veroorzaakt worden door stromingtechnische knelpunten en frequentieomvormers, kunt u bij ons terecht. Iedere adviesopdracht wordt afgesloten met een uitvoerig rapport waarin onder andere een stappenplan die leidt tot de oplossing van het probleem en aanbevelingen staan om problemen te voorkomen, aan u wordt voorgelegd. Aan de hand van foto's zullen wij u zo volledig mogelijk inzage geven in onze bevindingen.

Contact

Oveducon
Dreeslaan 210
2672 EJ Naaldwijk
T: +31 (0)6 1891 2436

info@oveducon.nl